🟡 Be The Change, Alles begint met een stap...

Home » Coaching

Coaching

- Individuele coaching:

Tijdens onze individuele sessies maak ik gebruik van diverse technieken zoals onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)  en Rationeel Emotieve Therapie ( RET). Ervaringen worden in je systeem opgeslagen, door eenvoudige technieken toe te passen kun je je bewust worden en manieren leren om anders om te gaan met wat er op je pad komt.  Emotieve betekent letterlijk het in beweging zetten. 

 

- Intuïtieve coaching:

Wanneer je graag ook op energetisch niveau graag dat stuk ondersteuning wilt ontvangen, kan ik je tijdens onze individuele sessies afgestemd op jouw behoefte en wat nodig is onder andere edelsteentherapie, Reiki en kaartlegging toepassen.

 

- Twinkelcontact:

Bijeenkomsten waarin je onder mijn leiding met andere mensen met soortgelijke ervaringen kunt delen wat een niet vervulde kinderwens met je doet. Wat doet dit met jou, hoe heeft het invloed op je dagelijkse leven en ook niet te vergeten op je relatie. Een ongedwongen en informele bijeenkomst om te praten, delen en helen. Handvatten krijgen en oefeningen voor het contact leggen met jezelf en je gevoel.  Deze bijeenkomsten zullen regelmatig door het jaar heen worden georganiseerd!

 

- Twinkeltraject MAN:

In een Twinkeltraject neem ik je in 3 sessies individueel mee op reis. Op reis naar jouw eigen verhaal, wat er onderweg voorbij is gekomen en wat dit met jou heeft gedaan. Als man komen er een heleboel gedachten, emoties en gevoelens los op het moment dat je een niet vervulde kinderwens hebt. Ben je dan minder man? Nee, absoluut niet!!! Jij bent uniek en krachtig en hebt zoveel bij te dragen! Wat heeft nog invloed en belemmert je mogelijk nog? Hoe kun je hier anders mee omgaan. Ik geef je tips en technieken om je gedachten te ordenen, bij je gevoel te komen en in je kracht te komen staan en je te herverbinden met jezelf. In het Twinkeltraject MAN werk ik ook intuïtief en zal ik ook ter afsluiting contact maken met je Twinkelsterretje voor het geven van een persoonlijke boodschap. Deze 3 bijeenkomsten zullen afgesloten worden met dus je eigen persoonlijke boodschap en een Twinkelcadeau wat een tastbare afsluiting is van deze bijzondere innerlijke reis voor jou als krachtige man.