🟡 Be The Change, Alles begint met een stap...

Home » Training

Trainingen Innerconnection

Middels het volgen van de onderstaande trainingen ben jij in staat om je te herverbinden met je zelf en je op gestructureerde wijze te verbinden met je grootste potentieel om zodoende het leven te creëren wat jij wilt!

Een doel wordt middels het toepassen van de aangeleerde stappen en technieken een realiteit!

 

Zet jij de stap op jouw unieke pad?

Trainingen (in ontwikkeling):

  • Innerconnection - Basics

Het Innerconnection Basics traject biedt een schat aan waardevolle basisprincipes om te herkennen wat er in jou aanwezig is en wat jij kunt doen om de verbinding met jezelf tot stand te brengen. Dit traject levert je op dat je vanuit je eigen kracht stappen gaat zetten in het realiseren van je doelen.

  • Innerconnection - Magnet

Na Innerconnection – Basics heb je de basis skills ontdekt en toegepast om te voelen, ervaren en creëren dat je met je hoogste potentie bent verbonden om grootse resultaten te bereiken. In deze prachtige opvolger ga je vervolgens aan de slag om de kracht van intentie te ervaren en hoe je als een magneet meer van wat je wilt in je leven kunt realiseren.

  • Innerconnection - Shine

Na het succesvol afronden van innerconnection - Magnet heb je ervaren met welke handige en praktisch toepasbare skills je meer kunt aantrekken en realiseren van wat JIJ wilt. In deze prachtige opvolger ga je een extra stap zetten om te stralen en een inspirator voor anderen te worden. De kracht van eerdere ervaringen wordt aangevuld met waardevolle skills die je ten allen tijde kan toepassen en het maximale aanwezige potentieel doen ontwaken!