🟡 Be The Change, Alles begint met een stap...

Home » Home

Vrijdag 26 februari 2021 kun je bij mij starten met de opleiding tot Luisterkindwerker! Ben jij erbij? Schrijf je snel in! 


 A man on a mission! 

Mijn missie is om mensen te ondersteunen in hun eigen kracht te staan! 

Wanneer je in je kracht staat kun je je grootste potentieel inzetten bij het realiseren van je doelen!

 

Om in je kracht te komen zijn er verschillende technieken en skills die ik jou te bieden heb, alles vanuit de principes van MAGIC.

Wanneer je werkt aan jezelf volgens de principes van MAGIC, dan is alles in verbinding. Je bent in staat om je grootste dromen te realiseren door de verbinding met je grootste potentieel. Alles is in jou aanwezig en hoeft alleen maar aangeraakt te worden om te herinneren wie jij in de kern werkelijk bent!

 

Let the  MAGIC begin.....

 

  • M – Multiple

Wanneer je je bewust bent van je kwaliteiten en deze in wilt zetten, dan is het goed om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je Multiple (meerdere) mogelijkheden hebt om in te zetten in het zetten van stappen om je doelen te bereiken.

  • A – Align

Wanneer je in verbinding bent met jezelf en bewust bent van hetgeen je voelt en om je heen aanwezig is,, dan is alles verbonden en Align (in 1 lijn) en passend bij elkaar. Concreet: het is congruent. Wat je voelt en ervaart komt overeen met de setting waarin je je begeeft.

  • G – Gentle

Verbinding maken met jezelf kan op een zachte wijze. Door het aangaan van je eigen verbinding en het creëren van balans tussen hart en hoofd (gevoel en ratio) kun je vanuit een liefdevolle grondhouding handelen. Gentle (liefdevol) naar jezelf en de omgeving c.q. de ander.

  • I – Inner

Verbinding met jezelf ontstaat in je eigen innerlijk (Inner). Je eigen realiteit waarin je je begeeft. Het hart is het innerlijk kompas en zal je koers en richting geven in realiseren van je grootste dromen, wensen en verlangens.

  • C – Connection

De Connection (connectie) met jezelf en je gevoel is een belangrijke basis om voluit in het leven te staan en te beleven. Alles begint vanuit een verbinding met je hart en hoofd en het aangaan van verbindingen met anderen. Als alles in verbinding is op de wijze die past bij jou en je setting ben je in staat grootse successen te behalen.

 

Accepteer JIJ de uitnodiging om mij jou te laten ondersteunen de MAGIC weer terug te halen in jouw leven?

 

Wees welkom!

 

Warme groet,

Martin Stoker

Martin Stoker Luisterkindwerkerr

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat ik jou kan bieden en hoe ik jou kan ondersteunen in jouw eigen situatie? Of heb je interesse in een van de diensten die ik lever of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op! 

Ervaringen

(Anoniem):

"Een unieke en bijzondere ervaring, die mijn leven in goede zin heeft veranderd"

 

(Anoniem):

“Op een huiskameravond met onze groep hadden wij als presentator Martin Stoker, luisterkindwerker uitgenodigd. Na het voorstelrondje vertelde Martin hoe hij tot “luisterkindwerker” was gekomen. Het betrof een boeiend verhaal. Na de pauze heeft hij voor de groep (we waren met z’n tienen) per persoon een beknopte afstemming gepresenteerd die voor een ieder treffend, soms emotioneel en zeker herkenbaar was. We zien terug op een prachtige avond en danken Martin nogmaals voor zijn inzet, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Martin houdt rekening met de mens en zijn/haar gevoel”.

Martin Stoker Luisterkindwerker is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 72640693

Martin Stoker Luisterkindwerker is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Collectief Alternatief Therapeuten