🟡 Be The Change, Alles begint met een stap...

Home » Meer over mijzelf

Meer over mijzelf

Wie ben ik?

Mijn naam is Martin Stoker, 41 jaar en gelukkig getrouwd met mijn liefdevolle vrouw Mariska. Samen hebben wij 2 twinkelsterretjes en 2 boomerhondjes die ons veel liefde geven. In mijn leven heb ik ervaringen opgedaan op het vlak van persoonlijke, zakelijke  en spirituele ontwikkeling. Er zijn pittige momenten geweest met wat ik allemaal op mijn bord kreeg, ziekte en verlies van dierbaren, zoektocht naar mijn passies en drijfveren en ontwikkelingen in mijn loopbaan bijvoorbeeld. Soms raakte ik overweldigd en heb telkens weer gezocht naar het juiste stukje ondersteuning wat mij weer kon helpen in beweging te komen....vooruit...om weer een stap te zetten en de verbinding met mijzelf aan te gaan! Want in verbinding met mijzelf zijn, betekent voor mij dat ik in mijn kracht sta en mijn grootste potentieel in kan zetten in het realiseren van mijn dromen en doelen!

 

Jaren geleden kwam Diana Hendriks op mijn pad. Ze sprak met mij over de opleiding Luisterkindwerker. Ik heb mij direct ingeschreven en stond versteld wat deze prachtige methode inhoudt. De manier van werken en hoe je tot de kern kan komen van vraagstukken waar je mee te maken kunt hebben. Dit alles op een gestructureerde manier. De opleiding heeft mij groei gegeven van mijzelf als liefdevolle hooggevoelige man en echtgenoot. Na deze opleiding is door mij de stap gezet om alle door mij gevolgde trainingen, opleidingen, kennis en ervaringen in te zetten om andere mensen te ondersteunen in hun eigen stuk van (persoonlijke) ontwikkeling en het herverbinden met zichzelf.

 

Luisterkind heeft mij laten ervaren wat mijn passie is...werken met en voor anderen in de breedste zin van het woord! Werken met en voor anderen doe ik op diverse manieren door inzetten van Luisterkind, coaching, trainingen, Reiki-behandelingen/cursussen en het geven van lezingen en workshops.

 

Mijn  motto leef ik elke dag en deel ik graag: Leef vanuit verbinding, liefde en omarm jezelf! 

 

Warme groet,

Martin